top of page

Market Research Group

Public·38 members

[Živý prenos***] Zlaté Moravce : Podbrezová zápas naživo 17 novembra 2023

pred 5 dňami — ZLATÉ MORAVCE. Futbalisti Zlatých Moraviec prehrali na domácej pôde s hráčmi Podbrezovej 0:2. Oba góly strelili hostia v druhom polčase. Vďaka ...

Moravce sledovať zápas 23 | Feed The City: Dallas Group 23. 9. 2023 — [POZERAŤ ONLINE-] Zlaté Moravce Trenčín zápas naživo 17 pred 6 dňami [FUTBAL] Slovan Bratislava : Podbrezová zápas živý 03/09/2023 3. 9 ... priečke. Niké liga - 14. kolo: FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FK Železiarne Podbrezová 0:2 (0:0) Góly: 55. Paraj, 58. Blahút, ŽK: Čonka, Suľa - Bajo, Rozhodovali: Očenáš - Košecký, Zemko, 624 divákov Z. Moravce: Knobloch – Majdan, Suľa, Sluka, Čonka – Duga, Mondek – Čerepkai (61. Mijić), Brenkus (57. Gono), Nsumoh (61. J. Švec) – Balaj (61. Hodúr) Podbrezová: Ludha – Oravec, Bakaľa (46. Ridwan), Bartoš – Grešák, Paraj, Bajo, Kováčik (90+1. Druhý polčas sme mali veľmi dobrú polhodinu, potom sme na chvíľu vypadli z konceptu, keď sme súperovi povolili dve príležitosti. Myslím si, že dnes rozhodla kvalita v útočnej fáze. V prvom polčase sme mali rešpekt z Johnsona, bol veľmi dobrý jeden na jedného. Ak je to tak, ako povedal domáci kouč, tak je mi ho ľúto, lebo Cifro je výborný tréner. V piatok sa tu opäť stretneme v pohári. ”Banská Bystrica 11. V druhom polčase sme si to chceli ustrážiť, pridali sme tretí gól, ale trošku nás mrzí ten inkasovaný na 3:1. Chlapci to napokon zodpovednou defenzívou ustrážili, išli za víťazstvom od samého začiatku, chceli naplno bodovať a zlomiť to doma. Ja im gratulujem k výkonu, ktorí predviedli. “ Peter Struhár, tréner Michaloviec: "Bystrica si zaslúžila vyhrať, lebo bola nebezpečnejšia ako my. Využíva trápenie Trenčína a rastie. Podbrezová je po ďalšej pred 5 dňami — ZLATÉ MORAVCE. Futbalisti Zlatých Moraviec prehrali na domácej pôde s hráčmi Podbrezovej 0:2. Oba góly strelili hostia v druhom polčase. Vďaka ... FC Spartak Trnava pred 16 hodinami — SÚHRN ZÁPASU. fc-vion. FC ViOn Zlaté Moravce. slovnaft-cup_logo. Slovnaft cup. 01.11.2023 13:30, Považská Bystrica. MŠK Považská Bystrica. 1. : 2. SÚHRN ZÁPASU. Hodúr je mladý chlapec, ktorý ma talent, verím, že sa sa v budúcnosti presadí. Pre mňa to bol dnes posledný zápas, pretože v týždni nám bolo povedané, že keď nevyhráme, dnes je to konečná. ” Roman Skuhravý, tréner ŽP Podbrezová: "Vedeli sme, že nás tu čaká stretnutie s abnormálnou pracovitosťou súpera. Prvý polčas boli domáci dobrí, mňa však mrzia dve situácie, v ktorých bol Kabongo, strašne by som mu doprial gól alebo aspoň asistenciu. FK Železiarne Podbrezová | pred 8 hodinami — Skóre zápasu v Zlatých Moravciach otváral nechytateľnou delovkou náš nekompromisný stredopoliar René Paraj. FC ViOn Zlaté Moravce – FK Železiarne Podbrezová 0 ... FK Zeleziarne Podbrezova U19 harmonogram FK Zeleziarne Podbrezova U19 odohrá svoj najbližší zápas 2023/05/06 UTC proti FC Vion Zlate Moravce U19 o . Po začiatku zápasu budete môcť sledovať FK ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page